Doe Design Sprints en houd tijd over 🚀

Design Sprint

Bedacht door Google Ventures. Goed uitgevoerd door 1SPRINT. Van nul naar een door klanten gevalideerd productontwerp. En dat allemaal in 1 week.

Innovatie hoeft niet lang te duren.

Liever innoveren we door snel te doen en meten wat werkt in plaats van lange projecten op basis van aannames. Zoals in The Lean Startup, maar dan on steroids. Leuk dus. En het werkt ontzettend goed. Je krijgt zo veel waarde uit een Design Sprint. Verslavend.

De methode is bedacht door Google Ventures. Wij doen een sprint van 4 dagen. Altijd door een gecertificeerde Sprint Facilitator. En afhankelijk van de wensen nemen we ook een Designer mee die heel goed is in prototypes maken.

Waarom?

Als je nieuwe producten wilt ontwikkelen of innovatieve ideeën wilt uitwerken is een Design Sprint een perfecte keuze. Het is de ultieme manier om tijd te besparen en het in 1 keer goed te doen.

Vaak zijn er in een bedrijf heel veel goede ideeën, maar het zijn meestal oplossingen die niet altijd bij je grootste probleem passen. En als je er dan 1 oppakt duurt het zomaar 3 maanden voordat een klant het te zien krijgt. En dus of je op de goede weg zit.

Stop met langdurige projecten om je aannames uit te werken. Met Design Sprints krijg je in 1 week je probleem duidelijk, bedenk je de beste oplossingen en ga je die testen. Met échte gebruikers. Zo weet je zeker dat je op het goede spoor zit. En dus investeer je nooit in een product dat niet werkt. En je verliest geen tijd. Want de wereld staat niet stil.

Kan ik het?

De kracht van een Design Sprint zit in het apart brainstormen en dit samenbrengen. Iedereen kan meedoen. Meestal zie je Product Owners, Programma Managers, Developers, Designers succesvol samenwerken om tot een topresultaat te komen. Met kennis die al in huis is.

Klanten

We hebben ervaring in Food, Marketing, Digital. Want Design Sprints kunnen eigenlijk overal toegepast worden.

In elk geval hebben onze klanten enorm veel tijd bespaard.

 

Download het Design Sprint schema

Als je wilt kun het schema van de week hier downloaden: 1sprint – design sprint schedule

 

Opties

We hebben een paar standaard opties.

Consulting
€ 150 / hr
Onsite Consulting
bijv. oefening met het team 1 uur: "Voel de Sprint energie"
Vrijblijvend
 
 
 
Design Sprint Faciliteren
€ 9500
Voorbereiden
Faciliteren
4 dagen onsite workshop
Prototype door het team
Tests door team
 
Design Sprint Full
€ 14500
Voorbereiden
Faciliteren
2 dagen onsite workshop -wij doen de rest
Hi fidelity prototype door designers van 1 Sprint
Tests door 1 Sprint
Rapportage
Design Sprint Training
€ 600 pp.
In-house Training
1 dag
3 - 15 pers.
 
 
 

 

Wil je meer weten? Laten we een afspraak maken!